summeris logo

Fii student de 10 (zile)!

Iti pregatim un program academic si social de neuitat împreună cu voluntarii noștri de excepție!

    De ce UAIC?

  • Este prima universitate modernă din România
  • Este cea mai premiată comunitate academică
  • Sute de studenți pleacă anual cu burse în străinătate
  • Alți 30.000 de studenți au făcut deja această alegere
  • Ai nenumărate oportunități de carieră

SummerIS 2019

The college of your dreams!

Ești pregătit pentru mult așteptata aventură Summeris? În acest an ți-am pregătit o altfel de experiență. Ești curios să descoperi misterul? Fii pe fază! Urmează să afli detalii despre cea mai captivantă Universitate de Vară. Noi deja suntem nerăbdători, tu?

Univeritățile de Vară pentru Elevi (UVE)

Universitățile de Vară pentru Elevi, organizate sub sloganul „Noi învățăm în România”, reprezintă cel mai amplu program național de promovare a unei alegeri informate și corecte a studiilor universitare de către elevii din România.

uve
Află mai multe despre UVE

ANOSR

Inițiativă a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și dezvoltată alături de Consiliul Național al Elevilor, programul aduce peste 1000 de elevi în universitățile din România, cadru în care aceștia participă la toate activitățile tipice vieții studențești: cursuri, laboratoare, examene, activități de educație nonformală și activități sociale. În urma unei astfel de experiențe, elevii devin mult mai informați în ceea ce privește facultatea și specializarea pe care doresc să o urmeze pe viitor.

Află mai multe despre ANOSR

Ediția a V-a 2017

O mini galerie care să dovedească cât de mult s-au distrat participanții edițiilor trecute și de câte activități au avut parte.

Ce trebuie să știi:

Am pregătit o serie de întrebări cât și răspunsuri, care i-ar putea ajuta pe aplicanții noștri. Daca am omis ceva, nu ezita să ne scrii!

Fiecare participant SummerIS, pentru a fi acceptat și a reuși să facă parte din program trebuie să prezinte următorul acord parental, semnat de unul dintre părinți. De asemenea, acordul parental cuprinde și regulamentul SummerIS pe care atât organizatorii, cât și părinții și participanții și-l asumă pe deplin!

Dovada completării și semnării acestui acord va fi realizată prin scanarea sau fotografierea inteligibilă a documentelor și trimiterea lor prin mail la adresa basil.summeris@gmail.com!

Acord Parental.pdf

Taxa de participare

Poți depune taxa(250 RON) până marți, 19 iunie la ora 17:00;

Taxa se depune la BRD (BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE)

Cont: RO56BRDE240SV99321022400

Denumire: Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi

La detalii plată este neapărat nevoie să specificați: Taxă de participare + Numele vostru (elev înscris în formular)

Pentru orice detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail basil.summeris@gmail.com sau la telefon 0762535376.